3 mars

hejsan, har nyss kommit hem nu efter att ha storhandlat massor med mat! älskar när det fylls på i kylen så man har massa läckerheter som man kan välja mellan. idag har jag varit i skolan och hämtat upp min lillebror på vägen hem. nu ska ja plugga lite engelska, kanske får hoppa upp några steg sa min lärare, as skönt mycket mindre plugg;) ska göra det snabbt så ja kan lägga mig och mysa framför tvn ett tag med lite avsnitt som jag är helt besatt i. ja bloggar senare.

Kommentarer
Postat av: Felicia

skulle vart tacksam för svar:)



du har ju börjat i en ny skola som jag förstått men vilka brukar du umgås med o så? har du lärt känna mycke nya folk eller vill du känna fler eller?

asså jag har också börjat i en ny skola och jag vill lära känna nya folk men hur ska jag göra då? haha lite mobbad men endå!



älskar din blogg<3

2011-03-03 @ 19:35:19
Postat av: Anonym

jag går i kunskapsskolan ich jag kännde folk på den skolan sen tidigare men jag har också fått nya vänner. dom som jag brukar umgås med är helt olika jag är med alla och pratar med alla fast jag inte känner dom. om du vill lära känna nya vänner sätt dig ock prata med dom. visa att du är social och har en bra personlighet ocvh bjud på dig själv det är viktigt. jag vet inte hur jag lärde känna nya folk på min skola men det bara kommer. kompisars kompisar och man får kontajt med nya ´människor hela tiden. va social ich våg prata det kommer dfu långt med tjejen!:)

2011-03-03 @ 20:29:32
URL: http://oliviacaroline.blogg.se/
Postat av: Felicia

haha okej, ska försöka vara social, fast jag saknar min gamla skola, brukar du inte sakna din gamla?..:/

2011-03-03 @ 23:11:40
Postat av: Felicia

haha ska försöka vara social o så, men jag saknar min gamla skola, brukar du inte sakna din gamla skola?...:/

2011-03-03 @ 23:13:08
Postat av: Anonym

nej det gör jag inte. jag trivs bra på kunskapskolan nu

2011-03-04 @ 19:32:44
URL: http://oliviacaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0