25/2

hai, nu ligger jag i sängen helt nyvaken. idag ska jag till pappa och han har fortfarande inte fixat något internet för vi har bråkat oså. ska vara där till på måndag så ja ska försöka uppdatera så mycket jag kan om det ens går. nu ska jag gå upp och äta frukost för jag har inte ätit mat på 2 dagar nu.. tro nu inte att jag svälter mig själv har bara inte vart sugen på mat that´s it. ska nog hyra några filmer och mysa ikväll. själv eller med någon annan det får vi se. puss

dag 9 min tro

antar att det handlar om jag tror på jesus eller något sånt. svaret är nej. jag tror inte på sånna historier. skulle nästan kunna önska att det var sant men det tror jag verkligen inte. jag har ingen tanke på hur jorden och vi människor kom till heller sanningen får stå bakom och fortsätta lura på det. jag tror inte på nånting som står i bibeln och det står jag för. jag tror på andar och att det kan finnas ett liv efter döden och det tycker jag räcker. om jag ska tro på nått mer så är det väl isånafall big bang. det tror jag kan vara mest troligt.

FRÅGESTUND!!!

tänkte dra igång med en frågestund. svarar på alla frågor som jag anser är lämpliga. ni får fråga vad ni vill inga frågor är dumma finns bara dumma svar. så fråga på!


24/2

hejsan, nu har jag precis kommit hem efter att ha ätit lunch på hagacentrum. nu ska jag lägga mig och mysa med sex and the city 2 och hela första säsongen med lost. jag bloggar senare, ha en superbra dag. puss

PS..

skulle vilja bara säga godnatt alla söta läsare. och slänga in en liten länk till lizas blogg. ni får gärna ta er en titt: www.izaan.blogg.se

23/2 ferbuari

nu ska jag lägga mig och äta lite gott och bara försöka glömma dagen. jag är så himla orolig. snälla gör ingenting. jag saknar dig, jag tycker om dig, jag tänker på dig. snälla svara på mig, ta kontakt, visa hur du känner för jag vill gärna ha dig. vill ha allting med dig, så fin. visa den du är och vad du vill. var vågad för jag vet att du är så himla begåvad. kom till mig älskling, se mig och rör vid mig det är allt jag begär. det är verkligen vad jag vill mina fina älskling. jag vill inte chansa, jag vill ha nånting riktigt. babe var redo för jag vet att det kan bli nått viktigt. snälla bli min, du är det ända jag vill ha till slutet då vi är det ända vi har kvar♥

dag 8 ett ögonblick

minns ingenting direkt ögonblick men en speciell händelse är när jag fick kontakt med josefine johansson igen efter 2-3 år. jag hade flyttat från rosta och tappade kontakten med erica och josefine. en dag började jag flörta med en kille på kamrat(ja det var ju väldigt inne att ha kamrat då. året var nog 07 om jag inte minns fel. jag och killen började prata mer och jag fick veta att han bodde i rosta. tanken kom upp i mitt huvud och plötsligt frågade jag om han kännde någon josefine johansson? och ja det gjorde han. dom stod varanndra ganska nära och då blev jag så glad att jag blev tårögd. jag fick hennes kamrat av killen och jag skrev direkt ett privat meddelande till henne och berättade att det var jag. nästa dag blinkade det rött på min brevlåda och jag hade fått svar. vi skulle träffas!
det hade gått ca 2-3 år emellan och allting hade förändrats. utseende, personlighet ja allt. men det som kom tillbaka snabbats av allting var våran vännskap. vi träffades och umgicks nästan varje dag och allting blev som dom gamla tiderna bara att vi hade blivit äldre. jag tänker tillbaka och är så glad att jag fick tag på josefine. idag är hon en av mina bästa vänner jag har. jag kan lita på henne och jag älskar henne över hela mitt hjärta. undra om vi hade haft kontakt nu om jag aldrig hade skrivit till henne men jo det hade vi nog fast kanske inte lika bra.
slänger in 2 gamla bilder på oss har inga nya. ja älskar dig min vän♥


23/2 bli hemskare.

jävla skit dag. har verkligen ingenting att säga förutom att mitt liv hade precis börjat och nu är det slut igen. inne på obestämd tid. bara att leka snäll i ca ett halvår nu tills jag får min frihet igen. kommer aldrig klara att sitta inne som jag har gjort och nu är det dubbelt så värre. vilka människor, jag har gjort fel men ni måste väl fatta nånting. ni är inte så jävla efterblivna. okej ska inte ta ut min ilska över bloggen för det är inge kul och läsa om. bara att gilla läget och njuta av alla mina 10000 hemma kvällar. slut.

23/2

nu sitter jag hemma hos agnes och klockan har precis passerat över 12 och nu ska vi gå och lägga oss och kolla på film.vi åkte till adolfsberg och träffade elliot, arvid och erik en liten stund sedan åkte vi hem och myste. nu ska vi lägga oss, puss♥

dag 7 mina bästa vänner

jag har flera bästavänner och dom som betyder så himla mycket för mig. dom gör mig hel, utan dom är det tomt. men dom är jag lycklig. tillsamans klarar vi allt. vad som än händer kommer jag alltid älska er. här kommer lite bilder på dom, var beredda på gamla bilder. ni är underbara!

jag och sofia dahlberg

jag och agnes frank

jag,josefine håden,josefine johansson & sofia dahlberg

jag, josefine håden & sofia dahlberg

jag, josefine johansson, sofia dahlberg & josefine håden

jag, sofia dahlberg & josefine johansson

jag, sofia dahlberg & josefine johansson

22/2


hejsan, nu har jag pluggat lite så ja troligtvis kommer få en stor överaskning innan lovets slut! ska bli så spännande oh undrar vad dom ska hitta på;) snart ska ja hoppa in i duschen och tror ja ska färga håret svart sedan igen. har fått en fet utväxt, vilket som är bra. igår tog vi det bara lugnt agnes och jag och kollade på härliga filmer. tror ja drar till håden senare och får se vad vi hittar på annars träffar jag en annan så får vi se vad som händer ikväll. hoppas på nått vilt..
ska kolla vad jag ska ha på mig ikväll så kanske ja bloggar om det senare. nu ska ja börja fixa mig lite, pussis.


dag 6 min dag

vaknade upp hemma hos erica och var helt död efter natten som var. sedan tog vi det lugnt och fixade oss och vi gick upp på stan en stund och träffade några. nu sitter jag i agnes säng och myser. laddar upp lite bilder på oss senare. längtar tills vi ska gotta ner oss och kolla på mean girls 2. puss


dag 5 what is love?

kärlek för mig är nånting som är så himla underbart och så hemskt på samma gång. kärlek är ett av det finaste som finns tycker jag. om man gillar/älskar en person och om man har ett jätte bra förhållande då kan man nästan inte önska sig nånting annat. men om man har en kille som det är strul med hela tiden så blir det aldrig bra. jag hade en kille och vårt förhållande var helt kaos så vi kunde inte vara med varanndra vi hade inte hittat rätt personer att vara med. vi gjorde fel men vi gjorde iallafall ett försök men vi gjorde slut och nu så mår jag så himla mycket bättre. jag har kul på helger och jag gör exagt vad jag vill just nu. jag vill verkligen att det ska fungera med en kille men det är svårt om man inte litar på någon. jag säger bara såhär. om någon utav er känner att man inte kan lita på den personen fast man känner att man älskar den över hela sitt hjärta så kommer det aldrig fungera så mycket ni än vill. jag har varit med om precis det här jag skriver om och jag vet hur det är och känns så jag säger bara såhär om ni känner att erat hjärta börjar slå för någon som du känner är en så kallad "bad boy" som folk kan tycka är sexigt är inte så sexigt om man är tillsamans med en. att vara så kär när en kille bara sätter kniven i ditt hjärta är så himla svårt och känsligt och det känns som bara hela jorden och själen försvinner. men det är en kille utav flera tusen miljoner andra helt underbara killar i hela världen. tänk inte att du står där helt själv och inte har någon, säg inte att du är värdelös och att ingen vill ha dig. du är så vacker och så fin se allting positiva i dig när killen är så jävla dum emot dig. han dissar inte dig för att du är värdelös, ful och helt ounderbar. han lämnar dig för att han är en sån dum idiot som inte kan ha en tjej som är bättre än han själv. brist aldrig ner på ditt självförtroende för att en kille gör dumma saker. han kan säga att du är ful, hora, en fitta och vad som helst just för att han ska ha en anledning till att dissa dig för att han inte har nånting annat att säga. sen när han står där på stan och ser dig komma och ni är i grupp så ler han emot dig och försöker fånga dig med hans falska smile. gå aldrig på det, gå vidare, kämpa, var stark för det kan alla vara om man verkligen vill. jag kämpade och jag klarade mig igenom det och nu mår jag som en gud i det läget! lev ditt liv och ta läget som det är och var glad. det finns alltid nått positivt i det negativa tänk så angel.

21/2

hejsan! förlåt för jag har bloggat lite och dåligt men hade tyvär inte tid igår. igår var det första kvällen efter en månads innasittande men den blev inte så himla bra som jag hade trott men faktiskt helt okej. vi kom hem typ kl 3 och då var vi helt döda och la oss och kollade på grynet sedan somnade vi. sitter på ericas dator just nu så kan inte ladda in några bilder men kan nog försöka ta ett par ikväll. vet faktiskt inte hur kvällen kommer se ut för ja sitter helt död nu men jag och erica och agnes ska nog börja fixa oss och sedan drar vi oss nånstans. ha en superbra dag och njut av sportlovet. puss

20/2 min garderob


här kommer lite bilder av mina kläder.

får knappt plats med kläderna i denna garderob så får ha hälften i mammas garderob.
har nyligen lagt bort 3 stora påsar med kläder som jag inte vill ha.


har 4st jeansjackor tycker dom är så grymt snygga. men det här är min favorit. den är ny och är från jc och tror den kostade ca 500kr.

det här är mina favorit skor. tycker dom är skit snygga till våren och på sommaren. har dock inte börjat använda dom nu men längtar tills snön gått bort så jag kan börja använda dom.


en liten del av alla mina smycken. älskar verkligen accesoarer(stavning)
det är så himla snyggt och nästan fint till alla olika klädstilar verkligen nånting som jag hissar och använder varje dag.

dag 4 mat

fan va tråkigt att skriva om men jag åt as god tacos iallafall och massa mysmat.
tänkte ladda upp lite gamla bilder imorgon. verkligen en tid som jag saknar men vi får se hur det blir med det. nu ska jag och agnes lägga oss och kolla på kärleksfilm och jag ska mysa med mina ostbågar samtidigt som agnes bantar. hihi snäll jag är. puss och godnatt alla söta läsare!


jag & bästavän



jag älskar dig


19/2

hej på er, nu sitter jag här med min efterlängtade vän agnes frank! har saknat henne enormt. vi pratar om hur allting kan förändras så snabbt. tänkte ta upp det senare i bloggen. tänkte ladda upp lite bilder från förra veckan så kommer det senare på mig och agnes. vi ska ha lite myskväll och imorgon ska ja ut och hoppas det blir en toppen kväll/natt efter 1 månads innasittande. känner på mig att sportlovet kommer bli kanon! nu ska jag och agnes mysa lite så kanske jag uppdaterar senare om jag orkar puss.

jag & johanna

jag & anton

söta cornelia

känner att jag & cornelia kör samma


18/2 försenad update

hej, kunde tyvär inte blogg idag för jag hämtade inte ut datorn så det får bli en lite en liten försenad uppdatering. idag så hade jag lite mys med tjejerna med god mat,godis och tjejfilmer såklart. kvällen var ur mysig förutom att jag somna typ strax efter sanna åkte hem sen somnade jag och johanna tillsamans´runt 1. tack för kvällen tjejer.

lagar mat

jag och sanna (kusin)

jag, johanna och sanna


dag 3 försenat inlägg

ja skulle skriva om mina föräldrar i det här inlägget. finns inte så mycket att säga igentligen. dom är skilda sedan jag var 1 år. hade en förjävlig uppväxt. massa tragedier om vart jag skulle bo och så kom det folk i mellan som tog ifrån mig mina band med mina föräldrar. på senare tid när jag var 10 år fick jag kämpa och bestämma själv vart jag ville bo och nu bor jag med mamma och min lillebror. åker till pappa oftare än vad jag gjorde förut så bor hos honom nu 5dagar på två veckor. har haft en dålig period nu i 2år och det har hänt för mycket som jag inte tänker dela med mig ut på bloggen som bara mina nära vänner vet. just nu får vi hjälp och ibland fungerar det bra och ibland är det förjävligt men vi jobbar på det nu. har fått bättre kontakt med båda mina föräldrar och trivs bra med det nu. vad ska man säga, ja jag älskar mina föräldrar ingen är perfekt och speciellt inte mina föräldrar. dom försöker att finnas för mig men dom måste också lära sig att förstå mig och det är dom sämst på.

dag 2 min första kärlek

Om man ska säga "första" kärlek så var det väl i 2an när jag var kär i en kille som hette kalle och vi blev tillsamans och var det i ca 2 år, vi gick i samma klass och umgicks jätte ofta efter skolan. vi var så små och så brukade vi pussa varanndra ibland men vi tyckte att det var jätte pinsamt och så dansade vi ihop. vi gick på bugg och hade flera uppvisningar och vi var jätte duktiga. jag gjorde slut med kalle i 4an och då slutade jag på dansen och har inte pratat med honom så mycket sen dess. Om man ska säga första "riktiga" kärlek så upplevde jag nog det för några månader sen påriktigt. då var jag jätte kär men det tog ganska lång tid innan jag fick känslor för killen. vill inte ta upp namn men vi hade ett jätte trassligt förhållande och vi bråkade jätte mycket och var helt fel för varanndra vi var tillsamans i ca 4 månader. vi hade det underbart i vårt förhållande känndes verkligen som att vi levde för varanndra men sen ändrades allt. det blev raka motsattsen. hatar att vara osams med folk och speciellt folk som jag har älskat och som har haft en väldigt stor betydelse för mig. det var några månader sen vi gjorde slut och vi har inte haft så mycket kontakt sen dess och när vi väl har kontakt så bråkar vi oftast. vet inte om jag har upplevt min riktiga kärlek än och det tror jag antagligen inte eftersom jag är bara ungdom så hinner nog se vad riktig kärlek är. killar kommer och går i den här åldern men jag önskar att jag kunde ha någon vid min sida hela tiden. så underbart att ha någon att tänka på. ibland känner jag den känslan, jag tycker om en kille men vet inte om han är rätt för mig och vet inte vad han tycker om mig. känns som att han inte bryr sig, som om jag bara är någon men ingenting speciellt som han är för mig. jag har gjort väldigt dumma grejer som jag ångrat men jag vill inte gå vidare utan jag vill fortsätta med honom men han är så himla otydlig mot mig. han finns när han vill finnas, han myser med mig på plats sen blir det ingenting mer. det är flera tusen tankar i mitt huvud just nu. vill bara spola tillbaka tiden i 2 månader då skulle det vara helt perfekt, att jag inte kunde känna känslan då. snälla killen är ju så jävla fin..

17/2

hej, har nyss kommit hem och sitter här med ansiktsmask och myser. josefine var med i skolan idag och hon beundrade kunskap så hoppas hon kommer in, jag och josefin håden på kunskap, it's ganna be great men tufft. åkte hem till josefin efter skolan och kollade på film. nu har jag fått besked och min dator är klar så ja ska hämta den imorgon, då kan ja börja lägga in bilder igen. längtar så grovt till sportlovet. varje vardag kommer bli som helg och vi ska ha grymt skönt. hoppas det blir en toppen vecka och känner på mig att det kommer bli bra. det har redan börjat great för min kusin sanna kommer till örebro ikväll, har inte träffat henne på drygt ett halvår så ska nog träffa henne imorgon troligtvis. mu ska jag försöka plugga lite sen mysa med film och fixa naglarna. puss

dag 1 om mig

jag är en väldigt spontan person och jag älskar att hitta på saker. mina dagar spenderar jag med mina allra bästavänner och samt helger. älskar mysiga hemma kvällar med någon som man verkligen tycker om. gå på fest med mina vänner. det är nånting som verkligen får mig att släppa taget helt och bara tar det lugnt och slappnar av, då man mår som bäst, ja om man inte går över styr;) älskar att skratta och har skit dålig humor, en stor del av mig.

16/2

hejsan, idag var jag helt död i skolan. åkte till usö och träffade josefin sedan åkte vi hem till mig och bara tog det lugnt. har lämnat in mina 2 datorer nu så just nu har jag en mac och det är krångel så man kan varken ändra kursiv text och man kan inte lägga in bilder. blir jävligt less och hoppas att dom blir klara så fort som möjligt så jag kan börja blogga som jag vill och hade tänkt. tänkte göra en rolig dag lek som ska få igång mitt bloggande, kommer dock inte bara blogga om dag leken kommer uppdatera annat också. är så jävla trött nu så de är sjukt och josefin vill börja plugga nu kl 10, helt jävla ovärt. i helgen kommer sanna från nyköping, har inte träffat min kusin på ca ett halvår har saknat henne grymt så de blir en liten tjejkväll på lördag men brudarna, hoppas datorerna är klara då eller en utav dom ialf. en sak som är jävligt äckligt att vi har människo spår på våran tomt i snön och josefin sitter och ser skuggor ut mot vårat garage försöker att inte lyssna på henne kommer bara tänka på det dom dagarna jag ska ha eget mys. nu ska jag gå och lägga mig och sätta på en mysig film, puss.

15/2

hejsan. förlåt för jag inte har uppdaterat men har inte haft något internet hemma hos pappa men ska fixa det nästa vecka förhopppningsvis. nu ha alla tre datorerna i hemmet börjat krångla så kommer inte kunna vara lika aktiv på bloggen som jag hade tänkt men ska lämna in dom på lagning och sedan köpa en ny dator. massor med grejer som jag måste köpa. mobil, rullband så man kan träna hemma så man slipper åka till träna lätt och sedan en ny mobil. får väl börja med att sälja mina 2datorer och någon vill köpa så är det bara att höra av sig, säljer dom billigt;) idag gick jag på stan och kollade på lite kläder till anton med han, linda och min älskade josefine johansson som jag inte har träffat på en månad. har saknat henne så grymt mycket. snart är det sportlov och känner på mig att dte kommer bli väldigt livat eftersom jag suttit inne i en månad nu, ska verkligen live life! uppdaterar mer imorgon och ska nog ha en frågestund snart när jag fått igång på datorerna, puss

13/2

hejsan, kunde tyvär inte uppdatera igår för jag fick inte tag på någon dator men nu är jag igång igen. snart är helgen slut och dags för en ny vecka imorgon, hoppas den går fort för då är det sportlov och då ska jag försöka ge mig ut. idag var jag på marieberg en stund och fick en cheepmonday tröja, det lönar sig alltid att ta med släkten. imorgon är det alla hjärtans dag och för er som är singlar(jag) så är det bara att flörta på;)
för er som har förhållande får ha en jätte mysig dag med eran tjej eller kille. tror inte jag ska fira alla hjärtans-dag så speciellt, men tycker det är en mysig dag. det får blir en snabb update men på tisdag åker jag hem till mamma då kan ja börja skriva ordentligt. nu ska jag plugga lite spanska och sedan möta upp josefine håden och åka till dansen, det är så sjukt kul och vi har en j*vligt snygg dans. ja de börjar dra ihop sig nu med tiden. ha en bra dag imorgon, hoppas ni får en riktigt mysig och romantisk dag med eran lover.
slänger in en liten bild på dagens köp.

11/2 fredagsmys

hejsan, vaknade upp på morgonen av min väckarklocka står och tjuter mitt i örat.
det var bara att gå ut i det hemska snövädret och ta sig till skolan. gick på stan med rusl och hennes kompis en snabbis sen åkte jag och handlade lite till ikväll. sitter med erica nu och gör en snabb update för vi ska lägga oss och mysa och kolla på film nu. är hos pappa och har ingen dator här så vet inte om jag kan uppdatera imorgon men ska såklart försöka så mycket som jag hinner och kan. nu väntar 2 helt härliga filmer, chips och dipp. puss


10/2

helo, träffade erica och hon ville åka till marieberg så vi åkte dit en stund. hittade dock inte så mycket i andra affärer förutom på cubus där jag shoppade lite. 2 stickade tröjor och ett linne, skitfint till sommaren och 3 stycken trosor. älskar att köpa fina trosor tycker det är skit kul. efter marieberg åkte vi hem till erica en stund och sedan åkte vi till hagagården en liten stund. dagen har varit helt okej. ska börja uppdatera mer, men har inte haft så mycket tid ikväll eftersom att jag kom hem ganska sent. nu ska jag lägga mig ner i min varma säng och mysa lite med film. dagens shopping ser ni på bilden.


9/2


lägger in en liten bild, bra skärpa men så fick det bli.

har inte gjort nånting idag, ska plugga lite. har verkligen börjat sattsa mer på skolan nu. har förstått nu att det är väldigt viktigt. för 1 månad sen brydde jag mig inte ett skit, jag skolkade, pluggade aldrig på lektionen men det är ändring med det nu och hoppas på bättre betyg till terminsslutet.
uppdaterar mer senare ikväll eller imorgon.


kärlek


tycker det är så underbart att ha någon bredvid sig som ger mig komplimanger, säger att jag är vacker utan smink, ska kunna vakna upp en morgon bredvid honom och ha världens ruffsigaste hår och så vaknar han och och så ger man varandra en lätt kyss, han ska älska mig för den jag är. en kille som verkligen uppskattar att han har just mig och ingen annan. vill att han ska vara stolt över mig och se mig som den finaste på jorden, han ska vara rädd om mig och kunna veta saker om mig som ingen annan vet. han ska trösta mig om jag är ledsen och han ska kunna diskutera och delta i konversationer om jag mår dåligt. han ska ställa upp för mig precis som jag skulle göra för honom. han ska vara mjuk och ärlig och bara se mig i sina ögon och tänka hur lycklig han är som har mig. det finns sånna killar som är så underbara att man bara smälter i deras närhet och en del som är helt motsatta drömkillen. när man ligger i sin säng på kvällarna så saknar man någon som ligger där bredvid mig håller om mig och viskar hur mycket han älskar mig. vissa kvällar är jag bara så glad att jag inte har någon kille. att ha ett förhållande med någon är både underbart och smärtsamt på samma gång. man vill kunna umgås med sina vänner. man ska kunna ha kul och gå på fest med sina kompisar utan att han ska bli sur. jag vill kunna smsa med killkompisar och umgås med dom utan att han säger emot. jag vill leva mitt liv precis som jag gör bara att ibland saknar man nånting, nånting alldeles extra. jag vill inte ha det här kvällsmyset med en kille en kväll och sen träffas man inte mer igen. jag vill ha den där underbara stunden då det inte finns nånting bättre, då det känns som att det bara är du och jag mot hela världen.


7/2 första inlägget

vaknade upp med feber och huvudvärk, usch verkligen ingenting man ville skulle komma just idag. idag har jag bara legat i sängen hela dagen och latat mig och kollat på film sedan åkte jag iväg på ett möte. om ett tag ska jag duscha, känner sig så himla ofräsch när man är sjuk.. hoppas att få gå och möta upp erica snart för hon ska förmodligen sova här. ska försöka starta upp min blogg så snabbt som möjligt när josefine johansson har fixat min header. ni kan gå in på hennes blogg här: http://jjosefne.blogg.se/


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0