nu kör vi!

är hos josefine nu i rosta med klara och linda ska nog ta mitt första glas och säga skål snart. har precis fixat klart mig och snart ska vi ut och möta lite folk. det ska bli en grymt bra kväll och natt hoppas jag. säger bara såhär, NU KÖR VI TJEJER!

VALBORG

hej på er. idga är jag riktigt glad. vaknade upp hos sofia med ett leende på läpparna att det faktiskt är alkoholens dag! ikväll kör vi rejält. bara längtar tills ikväll. det ska bli nattens natt.
bloggar mer innan jag åker.
har fortfarande inte sålt någon navelpiercing så de är fritt fram?!


fredag

sitter i brickebacken med josefin och sofia. ikväll hoppas jag att det händer något roligt. antingen träffar jag josefine j och linda eller så är jag kvar här har inte bestämmt mig än. jag och erica var på stan förut och jag köopte en jättefin lång klänning från hm. kan lägga upp bild på den senare. ha en bra kväll.

kvälls göra

har städat klart rummet nu och dekorerat lite extra fint. sitter nu i sängen och väntar på att naglacket ska torka så jag kan lägga mig och kolla klart på filmen "The blind side", skitbra, rekommenderar den! kanske bloggar snabbt imrgon innan jag åker till skolan men jag sover ju så himla länge så får se om jag hinner/ love
(depend är dom bästa lacken! i'm  it;)

just nu..

kollar på lyxfällan och ska snart fixa lite och gå och lägga mig och kolla på film. happyday

navelpiercingar

Jag har precis tagit ut min navelpiercing för att jag inte kunde ha den. har knappt hunnit använda några utav dom. säljer navelpiercingarna. smsa eller kommentera och ni är intresserade, högst bjudande får köpa navelpiercingen:) om ni är snälla kanske jag kan tänkas pruta...... ;)

1.svart rosett: 30kr
2.rosa: 50kr

3.playboy: 50kr
4.blå & silver: 30kr

5.rosa stjärnpiercing: 30kr
6.blå & silvrig spindel: 50kr
7.pärl piercing: 30kr

8.rosa piercing med stjärna: 50kr
9.ljusrosa med hjärtan: 50kr

10.blom överlag till en vanlig piercing, passar till vilken som helst:
30kr

11.hjärt överlag: 30kr

12.läpp piercing tror den är ca 3mm tjock.
30kr

08:26

Nu drar jag till skolan, ha en bra dag idag mina underbara läsare!


27e april

sitter i sängen och dricker oboy och har nyss kollat på fucking åmål. så jävla bra film. är så jävla trött så ja somnar nog vilken minut som helst om jag inte är uppe halva natten som jag är van och vara. åker utomlands nästa vecka. ska bli så jävla skönt. uppdaterar senare eller imorgon. ska börja uppdatera bättre.

Kör igång med en bloppis!

har rensat garderoben och känner att det är massa kläder som jag har vuxit ur. De kläder som jag lägger upp på bloggen är nästan aldrig använda. Om ni är intresserade så kan ni kommentera eller också smsa
mig: 0737603353

skjorta.
stl: 34
60kr

tunika.
stl: s
60kr

t-shirt.
stl: xs
60kr

linne.
stl: s
30kr

t-shirt
stl: s
20kr

jacka.
stl: xs
60kr

nike-tröja
stl: s
130kr

adidas-tröja
stl: s
130kr

hello kitty tröja
stl: xs
60kr

tjocktröja
stl: s
50kr

cardigan
stl: xs
50kr

svart tröja
stl: m
50kr

linne
stl: s
40kr

ginalinnen
stl: xs
20 kr/styck

bikbok linnen
stl: xs
20kr/styck

mjukis byxor
stl: s
40kr

Min plåga just nu

Har alltid gillar newkid. Men nu har han blivit en svensk idol. tycker han är så snygg och jag smälter av hans röst. Han har härliga låtar.



Sommar hit

Har hittat en jätte skön sommar låt med newkid. älskar honom och hans röst. En sommar hit verkligen om den inte hinner bli ut tjatad så mcket som jag lyssnar på den.


26 april

sitter i soffan med josefin håden. vi har nyss badat ett varmt bad. superskönt! idag efter skolan åkte jag direkt och tränade. ska träna varje dag den här veckan. vi ska snart lägga oss i sängen och kolla på film, mysigt. uppdaterar mer imorgon och kanske ber josse ta en bild på mig som dagens "outfit". /love


25 april

har nyss kommit in efter att ha legat ute på trädgården och solat. fick faktiskt en ganska stor rand av vår solen. eller säger man att det fortfarande är vår? nu ska jag åka och äta påskmat hos farfar sedan åker jag väl till josefin en stund. gårdagen blev lyckad i brickebacken åkte dock hem vid 11. uppdaterar mer när jag kommer hem. /love

23 april


klara

jag & klara

jag

jag

jag

jag

linda & josefine

det godaste av allt

linda

jag

josefine & linda

jag

jag & mina godsaker

klara

josefine & linda

jag & klara

joel

pamela

joel


PÅSKAFTON!

drar iväg till rosta nu hem till josefine och sedan ska vi mm, ut och grilla. kommer bli en mysig kväll. uppdaterar antingen imorgon eller om jag kommer hem ikväll.

23 april

vaknar upp och det är superbra väder. nu ligger jag i soffan och ska gå ner och ta en snabb dusch sedan lägga mig ute i solstolen på gräsmattan. ikvll blir det dom vanliga, och ska ha så kul som möjligt. hoppas ni får en underbar påskafton allihopa/love

helt slut..

sitter i soffan och är helt slut.. är så himla trött å det finns inte ord för det. fick ett par nya rosa converse förut, blev jätte glad men deremot är jag inte så glad för min piercing som krånglar. nu orkar jag inte hålla mig uppe längre. lägger mig och pratar i telefon nu. slänger in en bild på dagens enda måltid.

22 april

förlåt för världens sämsta update har verkligen inte haft tid. igår var det världens jobbigaste dag jag och erica cyklade runt halva örebro sedan åkte jag och iljaz hem till mig och somnade. nu hålle rjag på och fixar mig och ska åka till pappa. där blir det sola. laddar upp några bilder från onsdags innan vi åkte till stadsparken/love

jag & agnes

jag & agnes

jag


en liten del av några bilder från igårkväll


sofia

sofia

evelina & ansgar

sofia, johanna, fady & evelina

fady & evelina

fady


19 april, tisdag

sitter i sängen med iljaz och johanna har nyss åkt. ska snart åka till hjärsta och hjälpa mamma sedan ska jag på möte. träffar troligen sofia och några mer senare/ love


LIVET


erica & bullen

josefin

jag, josefin & bullen

jag, josefin & bullen

jag & josefin

jag & josefin

jag & josefin

fady

josefin & fady

josefin & fady

jag

jag & veckorevyn

18 april- 2011

jag och johanna har nyss kommit hem oc nu sitter vi hemma hos mig ute på terassen och chillar. snart ska vi dra in till stan igen och möta upp några. har varit världens skönaste dag hittils, bilder kommer senare.
laddar upp innan jag åker in. ha en underbar vårdag!

SOL

ligger i sängen hemma hos josefine och ska snart gå ut och sola. vi väntar in johanna som ska komma också. senare vet jag inte vad vi ska hitta på men det får vi se med tiden. älskar verkligen vädret just nu, så himla underbart och kan knappt tänka tänken att det snart är sags för mig att åka utomlands. utsikt över snygga killar, skön sol och snygg bekini väntar....

17 april

ligger i josses säng och slöar. snart ska jag ha dansuppvisning och vi får se hur det går. ligger och har datorn i knät och kollar på resor. jag och mamma ska åka om 2 veckor fast vi vet inte vart. ska bli så himla skönt. bara längtar!

lördag 16e april

sitter med mamma nu och kollar på labyrint. idag fyller mirelle år och det blir väl att fira henne om inte annat. förlåt för jätte dålig update men jag var så himla trött igår. bloggar mer senare.

MOT ÖREBRO

sitter på bussen nu och känner mig jätte glad förutom att jag vaknade upp och hade tappat rösten så nu kan jag knappt prata:/ känner på mig att det kommer bli en toppen kväll. det har varit helt okej i falun förutom några omständigheter men det löste jag:) sommarväder i falun, nu jävlar är snart sommaren här!

sista kvällen

förlåt för dålig update men har inte orkat och haft tid faktiskt. nu sitter jag med flong i sängen. de kommer bli kaos inatt för sista kvällen. jag och linda hade spa förut och det var så himla skönt! är helt ren nu om kroppen och ansiktet. kanske bloggar mer inatt eller imorgon då bussen åker från falun hem till kära örebro.

onsdag 13e april

hej på er! förlåt för dålig update, har haft ganska mycket här i falun och om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt inte orkat blogga. det är faktiskt helt okej att vara här, bättre än väntat. på fredag ska vi åka hem till örebro igen. jag ska ladda över lite bilder snart på vårt rum. Jag bor med felicia ong, Hanna svedberg och Neroj. vill verkligen inte åka hem till örebro stad förutom att jag saknar dom fyra vännerna såklart. bloggar mer senare /love

12 april FUN











kväll i falun

ligger nu i sängen inne på rummet. idag har det varit skönt. kom hit packade upp och hade 2 korta lektioner. imorgon dock ska vi ha slöjd fram till kl 4 helt okej för att ändå vara här. jag och flong ska vara uppe hela natten så vi kommer nog vara ganska trötta imorgon. smsar senare. gokväll läsare.

MOT FALUN

sitterpå bussen med linda mot falun. vi ´ska vara där tills fredag, kommer bli najs. ska försöka blogga så mycket som möjligt. ni får ha det bra där hemma i örebro. bloggar mer när vi kommer fram.

söndag den 10e

idag var det sista dansen till dansuppvisningen nästa vecka. vi ska ha vampire diares tema.
är ganska spänd men det går nog bra. behöver bara ett par hotpants, om någon har ett par jotpants kan ni väl skriva det?
nu ligger ja i sängen och myser lite ned datorn och har nyss packat klart till falun. stannar där tills fredag så hoppas det blir lyckat.

chill dag

nyss kommit hem från bb. känner mi helt slut. kom hem vid 3 och somnade vid 4. igår var vi i glashuset och firade josefin och sofia. det kunde bli bättre än väntat och när vi väl kom dit så kom jag på att jag är ensam hemma hela helgen så vi kunde festat hos mig istället men nej så blev det inte. det var en helt okej kväll ändå faktiskt och sedan sov jag hos cimberly med erica.
bloggar senare

9e april 2011

ligger i sängen nu och längtar tills ikväll. Då ska jag få fira mina älsklingar sofia dahlberg och josefin håden. kommer bli riktigt kul men massa människor. Får se om jag tar med kameran ikväll men tror den får stanna hemma p.g.a stöld. Väntar på att erica ska vakna så vi kan fixa lite. Kommer bli en toppen kväll. Bloggar senare! /love

Fredag den 8e

hej på er. Har varit en skön dag idag. Gick till skolan och var där ca 1 timme sedan åkte jag iväg och hade ett möte som jag inte behöver dela med mig av just här. Sedan så blev det bestämt att jag skulle sätta in en p-stav och det gjorde hon på direkten. Var bedövad så jag kännde ingenting faktiskt. Skönt att det är gjort nu:) Just nu sitter jag i soffan och myser med en film. Bloggar med imorgon då josefin håden min älskling fyller 15. Grattis på henne. Det kommer bli en toppen dag imorgon.

FILM TAJM

hejsan. har precis pluggat klart och nu ska jag lägga mig och kolla på film med mamma. idag har det varit en lugn dag i skolan och sedan så åkte jag iväg och solade och sedan hem.
håller på och planerar till falun också. hoppas att det kan bli en ganska lyckad vecka iallafall. bloggar mer imorgon. Ska lägga mig och se Bordertown nu, verkligen en film som jag rekommenderar. puss


6e april

hejsan! idag är jag skit glad och det har varit en helt okej dag. har nyss kommit hem från mötet och solade på vägen hem på solstudion. det har varit en skit bra dag i skolan och sen mamma lovat mig en resa om jag var duktig så har jag pluggat på ordentligt;) stannade förbi stan och köpte en bekini också, har så många men jag älskar bekinis och det är så snyggt med en vitt och så är man brun också ..;)
slänger in en liten bild på den här:


dagens mini shopping

hej på er. förlåt för dåligt bloggat men har haft underbara dagar tills nu. är så himla glad och solen bara skiner inom mig. fick reda på idag att jag var skitbra i skolan och att jag snart ska ta min semester och bara ta det lugnt och inte tänka på nånting. idag var jag på stan med josefine och shoppade ett par örhängen från glitter. tycker dom är skitsnygga. nu ska ja ringa upp fady och sen ska ja lägga mig och mysa och kolla på film och imorgon eventuellt marieberg med johanna. puss på er. hoppas ni har haft en underbar dag!

5e april 2011

ligger med josefin i sängen nu och vi ska kolla på film "min stora kärlek". har inte sovit så mycket inatt så ska försöka somna ganska tidigt. hörs imorgon

sol, bad & snygga spanjorer

Har skött skolan så sjukt bra nu så därför ska mamma bjuda mig på en resa om ca 2 veckor. vet inte riktigt vart vi ska än men jag har bara lite kvar tills mitt mål är nått;)


hos sofia

sitter hos sofia med josefine medans sofia sover. snart ska jag och josefin åka hem till henne i bb och bara ta det lugnt eller göra något. idag var jag med mamma och simmade och solade sedan där, känns så himla skönt efter. kan dock inte blogga hemma hos josefin så ja bloggar nu istället. hörs imorgon, ha en bra kväll

3 april

har nyss vaknat av att min lillebror springer runt och håller på. går upp och kollar mig i spegeln och jag har fått en infektion i ögat! ser ut som om jag har blivit misshandlad.
nu ska jag och mamma åka till gustavsvik och simma och sola. bloggar mer senare.

2 april

sitter framför datorn och är helt död och nyss pratat med josefin i telefon. hon kommer nog hit sen så ska vi ha en skön myskväll och bara ta det lugnt idag. bloggar mer senare

1 april

nu har jag precis kommit hem efter en lång dag i skolan och hos kusinerna. har varit väldigt trevligt faktiskt och avslappnande. nu ska jag lägga mig och kolla på film med mamma så bloggar jag mer imorgon. love

RSS 2.0